divendres, 9 de juny del 2017

OPINIÓ: "Jugar amb les pensions" per Maria Gemma Cerezo Pumariega

Poc  es podia imaginar, el matrimoni Pujol- Ferrusola,  que acabaria sent la imatge d’un cartell de propaganda del PP! I és que el senyor Albiol, seguint en la seva línia de despropòsits per intentar desprestigiar el Procés, ens vol posar la por al cos escampant que com que ells, els Pujol, no necessiten cobrar pensió volen jugar amb la nostra. 

A veure, senyor Albiol, encara no s’ha assabentat que Jordi Pujol no té res a veure amb el Procés? No es recorda que durant la seva època de President de la Generalitat no va parlar mai d’independentisme? Tan aviat ha oblidat que aleshores CiU anava a Madrid, afavoria al govern de torn, tant PP com PSOE, i en tornava amb les engrunes que li havien donat tot presumint de “peix al cove”? 

D’altra banda, no sé com s’ho podrien fer per jugar amb les nostres pensions; fa molt temps que l’expresident no té cap mena de poder polític ni moral. Fiqui-s’ho al cap senyor García Albiol, si vol fer mal al Procés passejant-n’hi impulsors corruptes, vagi a buscar-los a un altre lloc.

Amb aquesta estratègia d’intentar posar-nos la por al cos, el senyor Albiol toca un dels col·lectius, a priori, més vulnerables: els pensionistes. És veritat que no es pot jugar amb les pensions de la gent gran que no té altre mitjà de subsistència, tot i que, amb les seves polítiques d’ocupació, han aconseguit que moltes famílies depenguin de la minsa pensió dels avis per arribar a final de mes perquè els seus membres en edat laboral són a l’atur i ja han exhaurit la prestació. 


I què es dedica a escampar? Doncs que en una Catalunya independent tres de cada deu catalans no cobrarien pensió; naturalment ho deixa anar pel broc gros, sense cap mena d’argumentació. 

Sincerament, del que tinc por és que, si no marxem aviat, deu de cada deu espanyols no cobrarem pensió (m’hi incloc perquè de moment és Madrid qui em paga a final de mes).

Bé, a veure amb quina altra barrabassada ens sorprenen quan tinguin data i pregunta pel referèndum damunt la taula.



Maria Gemma Cerezo Pumariega
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada