dilluns, 30 de gener del 2017

OPINIÓ:"El Sr. Millo i un semàfor vermell", per Alfons Carreras

El Sr. Millo diu, en una entrevista que li fan en un diari català, que el referèndum és impossible i que els Srs. Puigdemont i Junqueres ja ho saben però no s’atreveixen a dir-ho al poble.  Ho il·lustro amb un exemple molt quotidià: 

Els semàfors en vermell no es poden passar i, si es passen, hi ha sancions a banda que es pot produir un xoc de conseqüències greus. Gran exemple! Els semàfors en vermell no és que siguin impossibles de passar, és que en  ocasions s’han de passar perquè hi ha una urgència que ho requereix. En aquestes ocasions pot portar conseqüències més greus esperar-se al semàfor fins que es posi verd que no pas saltar-se’l, això sí, fent sonar la sirena i amb precaució, com fan les ambulàncies, per exemple. 

I això és exactament el que farem els catalans. El mes de setembre, o abans, tindrem referèndum perquè esperar-nos rebre una oferta que no compliran és pitjor que entomar la sanció que el “seu” tribunal constitucional ens posarà. I les possibles conseqüències greus del xoc que hi pugui haver no són més que amenaces que venint d’un delegat del “Gobierno de España” ens atorguen el grau de colònia ocupada. 

Democràcia Sr. Millo! Si realment vol ajudar els seus conciutadans catalans, dialogui amb el Sr. Rajoy i convenci’l de posar el semàfor verd per poder exercir la democràcia. Més treballar pels ciutadans de Catalunya i menys amenaces! 

Alfons Carreras
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada