diumenge, 3 de maig del 2015

OPINIÓ, 'Fantasmes', per Joan Xuriach

Els primers escrits dels sumeris i egipcis testimonien que sempre hi ha hagut gent que ha cregut en fantasmes, ànimes en pena que vaguen durant l'eternitat. 

Fa quatre anys, durant les nits prèvies a les eleccions municipals, varen aparèixer uns essers que voletejaven pels carrers i carrerons de les nostres vil•les a la recerca i captura de vots. Amb els ajuntaments constituïts, les nits varen tornar a esser solitàries i tranquil•les. 


... les nits tornen a ser preses 
pels esperits “populars” 
acompanyats d’uns altres 
fantasmes anomenats “socialistes”

Interrogada a TV3 per aquest afer , la inefable Alicia Sánchez Camacho, en una versió transvestida d’en Bill Murray, es va comprometre a desterrar-los. Ara, els ciutadans, constaten emprenyats el fracàs de la nostra heroïna i observen com les nits tornen a ser preses pels esperits “populars” acompanyats d’uns altres fantasmes anomenats “socialistes”, forasters que no els deixen dormir amb les seves disputes pel escàs vot despistat. 

La seva fi té data de caducitat, el proper 24 de maig i, com el personatge creat pel gran Òscar Wilde, acabaran ridiculitzats i víctimes dels electors a qui ja no han pogut ni espantar ni enganyar. Afortunadament, no tot s’hi val.

Joan Xuriach
ANC Horta-Guinardó


Qualitat democràtica o frau electoral. Tu decideixes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada