dimecres, 13 de maig del 2015

CRÒNICA. Assemblea general de l'ANC Horta-Guinardó. 13-5-2015



L'assemblea de la nostra Territorial d'aquest dimecres ha servit, fonamentalent, per revisar, posar al dia i projectar el nostre Pla d'Actuació 2015 (vegeu-ne descripció detallada) de cara a la gran fita de les eleccions plebiscitàries del 27S.

El moment pren un caire transcendental. Tots els agents civils, polítics, mediàtics del País es troben activats i en màxima tensió. Mentre l'unionisme no pot dissimular el seu nerviosisme, el sobiranisme es reforça dia a dia amb pas ferm, aportant raons amb seguretat i serenitat, ignorant les provocacions barroeres dels qui actuen a la desesperada.




Els darrers dos mesos els Grups de treball hem estat fent bé la feina. Els resultats en donen fe.
  1. Comissió de Cartes als diaris a ple rendiment i amb moltes cartes, molt ben fetes, ja publicades.
  2. Comissió de Presència al carrer en plena forma, ganes i un equip de pencaires que creix per setmanes. Col·laboracions amb Súmate, repartiment de diaris, recull de milers de firmes contra els desnonaments i conferències amb molta afluència de gent.
  3. Comissió de Xarxes socials, com una màquina perfectament engreixada. Els indicadors i estadístiques ens diuen que a quatre mesos de la Diada i del 27S ja hem assolit un increment de visites als nostres mitjans de comunicació comparable als moments culminants del procés.



Ens dirigim a tres sectors de la població:

-Als convençuts (perquè contagiïn el seu entusiasme)
-Als indecisos (perquè facin el pas decisiu)
-Als contraris (per contrarestar el discurs de la por i la divisió social)

Estiguem ben al cas del CALENDARI D'ACTIVITATS i no perdem cap oportunitat de participar-hi.

I una última cosa. Calcem-nos, perquè en aquesta recta final serà per a tots nosaltres una prova de força en què tot (o molt) quedarà vist per sentència.



Et mereixes la Independència!

Il·lusió o resignació. Tu decideixes.

HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada