dijous, 30 d’abril del 2015

CRÒNICA. Xerrada 'Pensions, present i futur' (29-4-2015)




Ahir va tenir lloc, davant d'un públic interessat, la xerrada-col·loqui "Pensions, present i futur", organitzada per l'Assemblea Territorial d'Horta-Guinardó a la Biblioteca Can Mariner del barri d'Horta. Es tracta de la primera d'una sèrie de xerrades programades als nostres  barris, de contingut eminentment social, amb l'objectiu d'informar, aclarir dubtes i desmentir els missatges que pretenen generar por i rebuig cap al procés sobiranista que s'està vivint al nostre país.

El ponent, el senyor Lluís Bonet i Coll de l'AS d'Economistes de l'ANC, va exposar de manera entenedora els arguments que avalen els avantatges de poder gestionar íntegrament els recursos. Es va comparar la situació actual de les polítiques econòmiques dels successius governs espanyols amb la possibilitat certa, en una Catalunya independent, de creació de riquesa i de construcció d'un sistema de fiscalitat just i modern, que no estigui al servei de l'oligarquia dominant a Espanya.

Les intervencions dels assistents van ajudar a completar l'exposició i van evidenciar l'interès per tot el que té a veure amb la situació política actual i la transcendència del moment que estem vivint. 

Podrem seguir-ne parlant a les properes xerrades previstes, al Carmel i al Guinardó, de les quals ben aviat es farà la convocatòria.

HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada