dimecres, 3 de juliol del 2013

Presentació d'HGxI al barri

Ahir els companys Enric Sánchez, Salvi Fernández i Ramir Bullich van fer una excel·lent presentació de la nostra Territorial, especialment dirigida a les entitats i associacions del districte.


D'esquerra a dreta: Salvi, Ramir i Enric.

Us en fem un breu resum. 

QUÈ ÉS L'ANC?

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) NO és un partit polític ni està adscrita a CAP partit. No té més ideologia que aquella que persegueix que Catalunya disposi d'un Estat propi i sobirà, com les altres nacions lliures i normals del món.

COM ES FINANCIA L'ANC?

L'ANC no rep subvencions, es financia únicament amb els actes que organitzem (com el Concert per la Llibertat) i amb les quotes dels seus membres (només tres/quatre euros al mes!), que col·laborem de manera voluntària.

QUI FORMA L'ANC?

L'ANC és formada per la societat civil: persones que tenen procedències molt heterogènies, de naixement, edat, ideologia, creences, professions... Tothom hi pot participar.

A l'ANC les diferències sumen. No ens interessa d'on venim, sinó a on anem. Perseguim un objectiu comú i que ens uneix: la INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA.

L'ANC es va constituir el mes de març del 2012 i a l'abril del 2013 ja hi participaven 30.000 membres en les més de 400 assemblees territorials i sectorials escampades arreu del País.

Volem una catalunya lliure i pròspera on tothom hi tingui cabuda, vingui d'on vingui i parli la llengua que parli.


La històrica manifestació de la Diada va donar la millor imatge de catalunya al món

La Independència no és contra RES, sinó a favor de TOTHOM.

Tenim l'oportunitat de construir un Estat nou, més just, democràtic i participatiu. Si ho aconseguim, tindrem una de les democràcies més avançades d'Europa i serem un referent per a la resta de nacions.

COM TREBALLEM?

De manera organitzada i assembleària i en funció del temps i disponibilitat de cadascú. L'ANC és formada per assemblees locals/territorials escampades per tots els pobles, ciutats i barris del País.


Al nostre barri cada dia som més els partidaris d'un Estat propi.

Per arribar a tenir una majoria social àmplia i suficient per guanyar un referèndum d'independència es realitzen molts tipus d'actuacions.



Cal remarcar que la nostra assemblea territorial (HGxI) fa una mitjana de deu actuacions setmanals al carrer per tot el districte i són milers les persones que s'acosten per demanar informació, comentar o aclarir dubtes.

La nostra assemblea sempre està oberta a acollir totes aquelles propostes que contribueixin a crear un estat d'opinió favorable a la independència.

Si no vols ser un mer espectador d'aquest moment històric, deixa AQUÍ les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.


HGxI Assemblea local de l'Assemblea Nacional Catalana

Web: hgxi.cat
Blog: blog.hgxi.cat

1 comentari:

  1. Gràcies per la vostra feina constant, incansable, generosa i moltes vegades poc agraïda. La vostra tasca solidària i compromesa haurà de tenir una recompensa que beneficiarà a la ciutadania malgrat aquesta massa majoritària ara no us ho reconegui.

    ResponElimina