diumenge, 28 de juliol del 2013

Activitats del més d'agost


Durant el mes d’agost deixarem de fer les activitats habituals: repartiment de flyers i guinguetes. 

Hem previst muntar dos “quioscos” per setmana durant el mes d’agost. Com alguns ja sabeu, el Quiosc és un punt d’informació de l’ANC que, mitjançant un baner, convida els passavolants a acostar-se a la taula per rebre informació.

En principi al Quiosc no es ven res, tampoc no es lliuren flyers ni s'aborden els passavolants. Només ens adrecem a les persones que s’hi acosten interessant-s'hi, i els expliquem qui som, quines activitats fem, els informem de la Via Catalana i del Dret de Petició i poder exercir-lo firmant la instància.

A cada punt d’informació del Quiosc hi ha d’haver un mínim de 5 persones. Dues d'elles dedicades a omplir les dades de la instància per al “vot per a la independència”.

Començarem a partir de la setmana vinent, els dimarts i divendres a partir de les 18:30:
  • Dimarts, 30.07.2013: Passeig Maragall, 356 (enfront de la Casa de los Navarros)
  • Divendres, 02.08.2013: Carrer Duero/Petrarca (enfront del supermercat Mercadona)

En funció de les persones disponibles farem el calendari definitiu de la resta de dies del mes d’Agost (6 i 9, 13 i 16, 20 i 23, 27 i 30).Si hi ha prou companys que puguin col·laborar, podrem portar a terme els “Quioscs”, altrament els haurem de suspendre.

Aprofiteu aquestes dades per passar a signar el vostre Dret de Petició si encara no ho heu fet, i doneu a conèixer als amics, familiars, coneguts... a qui sigui, on trobar-nos per exercir-lo.

Podeu confirmar la vostra participació al correu: enric.sanchezt@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada