dimarts, 5 de febrer del 2013

Ens fem insubmissos: l'ANC inicia la campanya per a la insubmissió fiscal

Companys/es,

Us fem arribar aquest missatge per informar-vos dels primers detalls d'un dels projectes més importants d'aquesta etapa, el pla que es va provar al ple del secretariat del dissabte passat: la insubmissió fiscal, el pla està dividit en dues grans fases.

En la primera fins al gener ens farem insubmisos, sí, l'ANC es farà insubmisa, i començarem a informar sobre la insubmissió fiscal per empreses, autònoms, entitats i ajuntaments (IRPF i IVAs), per tal d'animar a tothom a seguir-nos.

En la segona fase fins a l'abril farem formació i una campanya informativa lligada amb altres entitats. Per tal d'estar a punt per les declaracions d'abril i per la declaració de les persones físiques de maig a juny.

I us suggerim que us poseu en contacte amb nosaltres a través d'adreça de correu electrònic de la comissió que hi treballem: desobediencia@assemblea.cat per fer-nos saber els vostres interessos i puguem conèixer i reconèixer prioritats i la forma de treball de tots vosaltres a l'hora de fer la planificació de la difusió i formació.

Bona feina!

Comissió de desobediència
Secretariat Nacional ANC

DOSSIER INSUBMISSIÓ FISCAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada