dilluns, 11 de febrer del 2013

Coneixes l'Assemblea Nacional Catalana?


  • No som cap partit polític. Des de la societat civil i amb transversalitat d'ideologies, treballem perquè Catalunya tingui un estat propi amb un parlament sobirà. 

  • Som un moviment social format per prop de 20.000 persones a tot el país. L'Assemblea està present en tots els pobles, ciutats i barris de Catalunya. A Horta-Guinardó ja som més de 400 veïns vinculats al moviment que treballem voluntàriament perquè el procés cap a la Independència s'assoleixi en les millors condicions dins un marc estrictament democràtic.



  • Creiem que el millor per a tots els que vivim a Catalunya és que esdevinguem un estat independent, de forma pacífica i responent a la voluntat majoritària dels ciutadans. Només podent administrar els recursos que com a País generem, recaptant els nostres propis impostos, podrem fer front a la crisi i construir una societat millor.

  • Treballem vetllant perquè els partits polítics tirin endavant aquest procés, perquè convoquin una consulta democràtica i alhora preparin el camí per al nou estat.

  • Al mateix temps expliquem a tots els ciutadans els avantatges de l’estat propi i, sobretot, la ruïna que suposaria continuar a l’Estat espanyol. L'Assemblea està present als carrers del barri. Periòdicament grups de voluntaris ens plantem al carrer per poder explicar i raonar la necessitat d'un estat propi per a Catalunya. Al Calendari podreu trobar els dies i els llocs on HGxI instal·la les seves guinguetes informatives.

  • Tots som necessaris. Com a moviment social, per a nosaltres és fonamental que aquest procés no exclogui ningú. Volem construir un país nou i millor per a tothom, vingui d’on vingui i parli la llengua que parli. La cohesió social és la nostra prioritat més important.

Tenim moltes raons per l'Estat propi. Coneix-les!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada