diumenge, 20 de setembre del 2015

27-S Acompanyem la gent gran o amb problemes de mobilitat


Benvolgut/da,

El 27-S ja és aquí. Probablement tinguis veïns, familiars o amics amb problemes de mobilitat per arribar al seu col·legi electoral: els queda lluny de casa, no poden caminar gaire, etc. Amb la finalitat que totes aquestes persones puguin exercir el seu dret a vot,  persones de la nostra Assemblea Territorial estan coordinant que puguem acompanyar-los el 27-S.

Ens dirigim a tu per demanar-te un cop de mà que és concreta en dues accions que tots podem fer dins del marc del bon veïnatge:

1.- Conscienciar-nos que cadascú pot acompanyar a qui puguem. Si són persones que no poden caminar i necessiten ajut professional, han de trucar a la Creu Roja. Tel: 902 22 22 92.

2.- Si no pots acompanyar-lo tu, pots facilitar-li el contacte al responsable d'Acompanyament de la nostra AT, en Ramon Freixas,  652 83 48 62 o rfreixesolive@gmail.com

Necessitem el  nom de la persona que sol·licita ser acompanyada, telèfon i adreça. Aleshores ens hi posarem en contacte (intentarem fer-ho en 48 h per tranquil·litat del sol.licitant) i concretarem l'horari pel 27-S.

Si la persona vota en una altra zona, no importa: facilita-li igualment el contacte del nostre responsable i ja ho resoldrem!

Finalment, si tu pots fer aquest servei, posa't en contacte amb en Ramon Freixas indicant-li la teva disponibilitat i si tens cotxe, també li ho dius. Farem equips de dues persones perquè no calgui deixar el cotxe sol i l'altra persona pugui fer l'acompanyament.

Tots amb el 27S. Que cap vot pel SÍ es quedi a casa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada