dissabte, 13 de setembre del 2014

Necessitem 100.000 voluntaris per convèncer els indecisos de cara al 9-N. Ara és l'Hora




La Via Catalana 2014 ha estat un èxit de tothom i també el principi d'una gran campanya per guanyar la independència.

Arribar fins a aquest punt no ha estat gens fàcil. El nostre oponent no és el defensor legítim d'una idea, sinó un Estat que actua sense escrúpols: hi ha hagut querelles, circulació mal intencionada de rumors falsos i intents de filtració il·legal de dades privades.

Ara ja et podem dir que el web d'ARA ÉS L'HORA ha patit centenars d'atacs informàtics que intentaven fer caure els nostres servidors, situats en altres països. També hi ha hagut intents de bloquejar les comunicacions personals dels responsables de la campanya. Sabem que el joc brut continuarà.

Però persistirem, tossudament il·lusionats. Per això, comencem ara una gran campanya per guanyar el 9N que necessita la teva implicació.

D'una banda, arribarem personalment a totes les cases del país. Escoltarem a tothom. Volem que tothom es faci seu el país nou i digui com ha de ser. Un país sencer que parla i s'escolta.

Mentre ens ataquen, nosaltres posem en marxa el «porta a porta» més gran que s'ha fet mai, que només serà possible si tenim 100.000 voluntaris. Només et demanem una tarda de la teva vida perquè t'hi impliquis.

De l'altra, necessitem aconseguir els recursos necessaris per fer visible la campanya i resistir els atacs dels oponents. Ho hem de fer amb milers d'aportacions per assolir els 5 milions d'euros que necessitem per arribar a tot arreu per tots els mitjans. 

Sabem que moltes famílies suporten la crisi amb dificultats, però qualsevol contribució a partir d'1euro és bona i també ens ajuda a defensar un model de finançament exemplar: sense subvencions de l'erari públic, sense fons obscurs, amb la participació de milers i milers de persones honestes. És per això que et demanem que facis un donatiu, petit o gran, només una vegada o de forma repetida, com vulguis o com et vagi més bé.


ANC / Òmnium

Vídeo 324.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada