dimarts, 16 de setembre del 2014

Les nostres impressions de la V. "Record d'un dia inoblidable", per Miquel López

L'11 de setembre del 2014 va ser per a molts de nosaltres un dia d'emocions difícils d'oblidar. Vam poder viure en primera persona tota la força, l'empenta i el desig majoritari de tot un poble cap al seu anhel d'alliberament. Un poble que, al contrari del que alguns van dir, no solament no es desinfla, ni va de baixa, sinó que es reforça cada vegada més.

Jo que personalment sóc una persona molt emotiva, us he de dir que la Via Catalana del 2013 i la V d'enguany han estat dos dels dies que m'han afectat més, tant emotivament com políticament. Ha estat un dia gran, un dia excepcional, una passa fonamental en el camí que encara ens queda per recórrer vers la Independència nacional, social i política del nostre país.

Vull agrair a tots els companys del tram 54, que junts vàrem treballar amb tota la nostra voluntat i esforç perquè tot sortís el millor possible.

Amb Salvi Fernández al capdavant, Pilar, Àngels, Berta, Iolanda, Isabel, Helena, Ramir, Guillem, Josep, Jordi. A tots, gràcies.

Miquel López Ibàñez

Llegiu tots els articles de la sèrie "Les nostres impressions de la V"

1 comentari:

  1. La il·lusió d'un poble que vol construir un país nou per a tots no ens la podrà mai arrabassar ningú. Gràcies Miquel per compartir el teu testimoni. Visca Catalunya i visca totes les nacions lliures del món.

    ResponElimina