dijous, 14 de març del 2013

El comentari periòdic del Secretariat territorial d'HGxI: Primer aniversari de l'ANC

És el primer aniversari del naixement de l’Assemblea Nacional Catalana. Uns en diuen moviment, altres en diuen entitat, grup... tant em fa. L'Assemblea és una "realitat" que ha aconseguit ajuntar moltíssima gent amb únic objectiu. Com ha de ser d’important perquè tanta gent actui plegada!

No estem en cap festa ni en cap activitat que doni un plaer o satisfacció instantània. Més aviat el contrari: ens pren hores de temps lliure, de temps de descans, de temps per compartir amb la família... Però tots trobem una estona per dedicar a aquest objectiu.

Aquest objectiu preciós aplega persones que no ens coneixíem fa dos dies i ara treballem junts amb una grandíssima il·lusió. Totes les persones tenim les nostres mancances i les nostres virtuts i aquestes són les que predominen, les que sumen i les que fan que en col·lectivitat permetin assolir objectius increïbles, utòpics.

L’Assemblea Nacional Catalana no és res més que una eina que fem servir totes les persones que tenim aquest mateix objectiu.

Picant pedra a peu de carrer (HGxI)

D'aquest grup de persones que compartim una mateixa il·lusió, una manera de mirar el món que ens uneix i una mateixa manera d’entendre’ns, en diem Nació. Som una Nació que dedica un esforç intens darrera d'un objectiu preciós: l'Estat propi.

Que tenim dificultats, entrebancs i contratemps, vinguts de fora i sortits de dins, sols demostra la complexitat que té l’objectiu i les ganes que tenim d'assolir-lo.

Crec en la gent, veient com treballa plegada, com opta pel positivisme i deixa de banda les coses negatives que com a persones tots tenim i que no duen enlloc. Això em fa creure en la força i els valors de la nostra nació, Catalunya.

Sols gràcies a la força de la nació catalana, el fet d'haver aconseguit la Declaració de Sobirania de part dels polítics catalans demostra la voluntat ferma de tenir un Estat. Això no hi ha cap escrit, cap constitució ni cap govern que ho pugui impedir.

Som una Nació amb una immensa voluntat de tenir Estat propi i així serà!

Salvi Fernández
Coordinador de la Comissió de Comunicació (HGxI)

1 comentari:

  1. Si senyor, això és el que ens cal, determinació!
    Sense encallar-se en nimietats.
    Endavant,
    Pilar

    ResponElimina