dimecres, 23 de gener del 2013

Concentracions en suport de la Declaració de Sobirania del Parlament de Catalunya



Companya, company,

Demà, dimecres 23 de gener de 2013,  el Parlament de Catalunya farà un pas històric en el camí de Catalunya cap a la independència i l'Estat propi i sobirà… la Declaració de Sobirania del Poble de Catalunya. Tu ja saps, però, que no són pocs els que intentaran impedir aquest pas posant-li tota mena d'obstacles. És per aquest fet, que tots els que creiem que tenim el dret a decidir la nostra independència i la necessitat de poder disposar, urgentment, d'un Estat català propi i sobirà, no podem quedar-nos a casa veient per la TV què és el que passa al nostre Parlament.

Els nostres parlamentaris sobiranistes necessiten sentir demà, al carrer, l'escalf del nostre suport, del teu suport, ja que sense ell aquest pas històric no podrà tenir continuïtat i la Declaració de Sobirania podria acabar sent un nou brindis al sol (cal recordar que el Parlament català ja ha reconegut anteriorment, en 3 ocasions, el dret a l'autodeterminació de Catalunya, i després tot ha quedat en foc d'encenalls, en fum i en paper mullat).

Ara no podem fallar, ens hi juguem el nostre present i el futur dels nostres fills i néts... ens hi juguem el poder afrontar amb garanties el combat contra les causes i els efectes d'aquesta crisi que socialment ens han imposat i que ens està empobrint econòmicament, culturalment, moralment…, ens hi juguem el poder trencar d'una vegada per sempre amb l'espoli al qual ens sotmet l'oligarquia que controla tots els poders a l'Estat espanyol i començar a recuperar la nostra capacitat de crear PIB i llocs de treball... i ens hi juguem el nostre futur com a nació que té consciència de la seva entitat pròpia i diferenciada.

Per tot això et demanem que, demà, no deixis de participar a les concentracions de suport a la Declaració que l'ANC ha organitzat:

- A les 12:00h davant del Parlament de Catalunya.
- A les 19:00h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, en un acte en el qual primer escoltarem la coral Poble que Canta i a les 19:30h llegirem el Manifest de suport a la Declaració. 


Recorda que si vols la independència has d'ajudar a fer-la possible!

Ens veurem demà… nosaltres comptem amb tu!

Secretariat Territorial d'Horta-Guinardó per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada