divendres, 11 de gener de 2013

Amb poc fem molt. Fes-te soci de l'Assemblea Nacional Catalana
“Necessitem la teva força per continuar empenyent Catalunya. Amb poc fem molt”. Aquesta és la idea de la nova campanya de captació de socis de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que es realitza durant el mes de gener. L’objectiu és créixer i ampliar l’extensió territorial de l’ANC davant el repte majúscul de consolidar la majoria social favorable a la independència davant la consulta del 2014 i, a la vegada, contribuir al manteniment i als projectes de l’Assemblea, que es finança únicament a través de les quotes dels seus associats.

Amb la campanya, l’ANC reforça l’impuls d’inscripcions viscut des de la seva constitució el passat 10 de març, i potenciat des de l’11 de setembre. Actualment, l’Assemblea compta amb 12.000 inscrits i 7.000 simpatitzants.

L’ANC celebrarà la seva assemblea general el proper mes de març, en què s’escolliran les possibles modificacions d’Estatuts i del full de ruta de l’entitat per adequar-lo al nou escenari polític generat arran de la històrica marxa de l’Onze de setembre. A l’assemblea hi podran participar tots els membres de ple dret de l’ANC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada