diumenge, 21 d’octubre del 2018

Continua el debat. Avui: Salvi Pardàs i Maria Gemma Cerezo Pumariega

Us presentàvem unes reflexions d'en David Calabuig entorn a una entrevista a en Toni Comin. Aquestes reflexions han generat un petit debat entre companys que escriuen en aquest blog. Anirem presentant aquestes aportacions. Avui, després d'escolar a en Joan Xuriach Fusté, sentirem l'opinió de Salvi Pardàs i de Maria Gemma Cerezo Pumariega


  Estic cent per cent d'acord amb tot el que exposeu. El discurs de les cúpules d'ERC és inacceptable i fa témer un nou tripartit.

Buch dimissió. I no, no crec que controlin els mossos. Complicat.

 

Salvi Pardàs
HGxInd 

 



---------------------------------------------------


Em sembla, David, que tens raó dient que poden fer més els consellers i el president des de l'exili que els que tenim a casa. Recordem que el veritable govern, el legítim, és el que hi ha a Brussel·les i que els seus interlocutors, Europa, estan més predisposats a escoltar-los que no els de Madrid.

Jo penso que ara les negociacions amb l'Estat espanyol tenen molt poc recorregut i que hem de buscar el suport dels altres països i això els nostres exiliats ho fan francament bé.

Pel que fa al percentatge d'independentistes que som, per què hem d'acceptar que som el 47% que diuen ells? Això no ho podrem saber fins que no fem un referèndum, no val comptar només com a independentistes els votants de la CUP, ERC i JuntsxCat.
 
Maria Gemma Cerezo Pumariega
HGxInd



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada