dimecres, 16 d’octubre del 2013

L’ANC presenta la segona fase de ‘Signa un Vot per la Independència’ per arribar a tot el país

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà el proper dijous 17 d’octubre la segona fase de la campanya ‘Signa un vot per la Independència’ que pretén que els catalans demanin per escrit i de forma individual, utilitzant el Dret Fonamental de Petició, que el Parlament de Catalunya actuï decididament per convocar la consulta vinculant sobre la independència i que, en cas que aquesta no es pugui celebrar, declari la independència del nostre país d’acord al Dret Internacional.



La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i els coordinadors de la campanya, Agustí Carles, membre de la Sectorial de Juristes, i Rosa Alentorn, membre del Secretariat Nacional, seran els encarregats de detallar aquesta fase de la campanya. A l’acte també hi seran el jutge Santiago Vidal i els advocats August Gil Matamala, Pep Cruanyes i Magda Oranich, que donaran suport a la campanya i signaran un vot per la independència fent ús del seu dret de petició.

L’ANC es proposa arribar en els propers mesos a totes les persones que desitgin exercir el seu dret a la lliure determinació, recollir la seva instància i custodiar-la fins a l’entrega al Parlament de Catalunya al final de la Campanya. 

Un seguit d’actes locals, comarcals i nacionals, i una extensa xarxa d’apoderats organitzats en Juntes Peticionals permetran fer arribar les recollides d’instàncies arreu. En la roda de premsa es donaran més detalls d’aquest desplegament i dels actes previstos.

‘Signa un vot per la Independència’ es va iniciar el juny passat en algunes zones del país que s’han dotat d’una xarxa d’apoderats i de l’estructura organitzativa necessària. Aquest estiu s’han dut a terme centenars d’actes de recollida de signatures-vot en aquestes zones amb una acollida excel•lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada