dissabte, 19 d’agost del 2017

Paraules d'en Jordi Cuixart davant d'uns fets que ens provoquen un immens dolor

Ens trobem davant d'uns fets que ens provoquen un immens dolor i una impotència indescriptibles. Des d'Òmnium Cultural volem mostrar el nostre més absolut condol a les famílies de les víctimes i la total repulsa als atacs. Res ni ningú no ens farà caure en actituds totalitàries. La nostra societat s'ha forjat amb l'esforç de tots i estem convençuts que junts remuntarem aquesta situació tan dolorosa.

Avui més que mai tots som Barcelona. Hem vist taxistes que oferien servei gratuït, hotels que han obert portes a tothom i llargues cues per donar sang. Estiguem orgullosos de viure en una ciutat generosa i solidària. Som i serem un país d'acollida, que reivindica els seus orígens amb tota l'autoestima del món així com també la seva diversitat com un actiu importantíssim.

Volem agrair l'excel·lent feina de Mossos d'Esquadra, de la resta de cossos de seguretat i el lideratge de les nostres autoritats. També la solidaritat expressada pels ciutadans del nostre país i el món sencer. El terror mai no podrà derrotar aquells qui creiem en la pau i la democràcia. Ahir va ser Barcelona, però també és Istambul, Mossul, París o Londres.

Avui, més que mai, màxima serenor i convicció amb els nostres valors de pau, justícia i llibertat a tot el món. No tindrem mai por. 


Jordi Cuixart, President d'Òmnium Cultural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada