diumenge, 1 de març del 2015

FOTOS. Manifestació davant la Delegació del Govern espanyol en defensa de la llibertat d'expressió i contra la condemna al judge Vidal

ANC Horta-Guinardó

L'extrema dreta del Poder Judicial s'acarnissa contra el Jutge Santi Vidal per motius polítics i perpetra una depuració ideològica al més pur estil franquista.


Pel simple fet d'haver participat en un esborrany de Constitució catalana, el jutge Santiago Vidal ha estat expulsat per tres anys de la carrera judicial. Per segon dia consecutiu, hi ha hagut una manifestació a Barcelona en contra de la decisió del Consell General del Poder Judicial (CGPJ); ha estat davant la delegació del govern espanyol al carrer Mallorca. La manifestació d'ahir va ser davant l'Audiència de Barcelona (vegeu VÍDEO).

Cridant lemes com "Tots som Santi Vidal", "llibertat d'expressió" o "In-inde-independència", mig miler de persones hem tallar el carrer, sense que es registrés cap incident. 

ANC Horta-Guinardó

Als "federalistes", que ens expliquin què podem esperar d'un Estat espanyol que basa la seva relació amb Catalunya en la repressió, la difamació, la guerra bruta i la criminalització del moviment sobiranista?


ANC Horta-Guinardó


Una agressió més al poble català que només mereix una resposta: Independència. Marxem, JA!


Més fotos a Nació Digital

4 comentaris:

  1. La concentració va estar bé i vam ser uns quants, però per un fet greu com aquest, penso que hauríem d'haver estat molts més. En tot cas, animo a tothom en intentar aixecar el llistó i aprofitar els mesos que tenim per davant per fer el PAS definitiu.

    ResponElimina
  2. Decebedora la poca quantitat de maniifestants. Si, ja sabem que era dn dissabte al migdia (la gent marxafora, anem a dinar...), que la convocatòria es va fer amb poc temps, que ´s un cas molt especial, una cosa parcial...
    Però fará falta més empenta, més compromís col·lectiu, més "trempera", si realment volem que el procés tiri endavant.
    Visca Catalunya!

    ResponElimina
  3. Sánchez Piñol, censurat a La Vanguardia i a Utrecht; l'economista Clara Ponsatí, destituïda per independentista; el fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, destituït perquè va opinar que el 9-N era legal; el judge Vidal, expulsat per redactar una Constitució en el seu temps lliure. I anar sumant.

    Són accions pròpies de règims dictatorials on no es respecta ni la llibertat d'expressió ni la llibertat ideològica. Un atemptat a la democràcia, a l'estat de dret i a les llibertats més elementals.

    Escandalós. I el més escandalós és el beneplàcit de l'opinió pública espanyola i dels "progres" de torn.

    Només ens queda marxar.

    ResponElimina
  4. Aquests fets no aconsegueixen altra cosa que esperonar els convençuts, convèncer els indecisos i facilitar posar dubtes en els contraris

    ResponElimina