dimarts, 3 de març del 2015

Campanya de suport al jutge Santiago Vidal #totsambVidalEPA


Un dia després que el Tribunal Constitucional (TC) dictamines contra la llei de consultes catalana i la convocatòria del 9-N, aquest dijous ha estat el poder judicial l'encarregat d'etzibar un nou cop contra el procés català

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha decidit castigar el jutge de l'Audiència de Barcelona Santiago Vidal amb tres de suspensió de la judicatura per haver participat en la redacció d'un esborrany de Constitució Catalana. Una depuració política en tota regla.

Davant aquest nou atac flagrant contra la llibertat d'opinió El Punt Avui engega una campanya de suport al magistrat represaliat.

A partir d'avui els lectors i ciutadans que desitgin poden expressar el seu suport a Santiago Vidal a través de la bústia que el diari i els impulsors d'unanovaconstitució.cat han habilitat a les seves respectives pàgines web.

La campanya i les informacions sobre el càstig al jutge es poden seguir a les xarxes socials a través de l'etiqueta #totsambVidalEPA.

El Punt Avui i la Fundació Llibreria Les Voltes, coordinadors de la campanya, entregaran tots els missatges rebuts a Santiago Vidal durant els propers dies.


>> Participa en la redacció de la constitució del nou estat català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada