divendres, 5 de desembre del 2014

Les imatges del procés sobiranista, en un llibre

2014: un poble, un país, un anhel.
  • Insereix-lo en una pàgina web


"2014: UN POBLE, UN PAÍS, UN ANHEL"  és el projecte d'un llibre de fotografia que s'editarà en un format d'alta qualitat.

En un any convuls marcat per la crisi i la corrupció, la fotoperiodista Roser Vilallongaofereix la publicació de la crònica gràfica de la lluita pacífica i tenaç del poble català per a assolir la llibertat i el dret a decidir el seu futur. 

El llibre s'editarà en una edició i enquadernació de qualitat artística, tapa dura cosida, paper Magno Satin de 170 gr., i constarà de 256 pàgines de 320 mm. x 235 mm. amb textos en català, castellà i anglès i més de 200 imatges que resumiran tot el que ha passat en aquest 2014 a l'àmbit polític i social. 

La crisi,  la corrupció, els desnonaments, el canvi de rei, les protestes populars han estat protagonistes i són l'entorn on s'ha desenvolupat el moviment independentista més decidit a construir un nou país. La societat civil organitzada amb els seus líders i els voluntaris, els polítics i la població anònima que s'uneix en actes i campanyes constitueixen l'eix d'aquest llibre que vol recollir, en imatges per a la memòria, el full de ruta de la societat civil catalana en l'anhel per a convertir les utopies en realitat.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a costejar les nombroses despeses que suposen poder dur a terme aquest projecte -fotografia, edició, disseny, maquetació, proves de color, correcció i traducció dels textos-, amb el tiratge de 3.000 unitats del llibre "2014: UN POBLE, UN PAÍS, UN ANHEL", així com a sufragar els costos de les recompenses, i a despeses diverses com les de difusió, d'enviament i pagament de comissions tant les bancàries com les de gestió de la plataforma de campanya. 

En el cas que les aportacions superin la quantitat pressupostada o que es prevegi que el llibre es pugui exhaurir, s'augmentaria el tiratge de forma proporcional al que la quantitat superada pugui sufragar, o bé es faria un donatiu a l'ANC i a Òmnium. Us tindrem puntualment informats de tots els passos i estem oberts a respondre tots els dubtes. Per a nosaltres la transparència és fonamental. Amb aquest projecte volem aportar el nostre granet de sorra a la causa i per això tots els professionals que hi participen han fet un gran esforç per reduir el preu dels seus serveis.

Aquest és un projecte sense ànim de lucre, i, per tant, si amb el vostre ajut el podem tirar endavant, els beneficis de la venda dels llibres aniran íntegrament destinats a parts iguals a l'Assemblea Nacional Catalana i a Òmnium Cultural, o a la campanya que tinguin en marxa conjuntament ambdues entitats en el moment de finalitzar la recaptació i durant tot el procés de venda del llibre fins a l'exhauriment dels exemplars.

Regala'l per aquestes festes de Nadal i Reis!

Per tots aquells que vulgueu regalar aquest llibre per aquestes festes de Nadal i Reis us donem l'opció d'un Val - Regal que us enviarem per correu electrònic. Només cal que en l'apartat "observacions" ens digueu: "vull un Val - Regal" i ens poseu l'adreça electrònica on us l'hem d'enviar. El mateix dia o l'endemà el tindreu en el vostre correu, l'imprimiu, li afegiu els detalls que cregueu oportuns i ja el podeu regalar. 


Aquest val regal es podrà bescanviar pel llibre a partir del mes d'abril, que és la data previsible de la seva edició i posterior presentació.


Aquesta opció només és vàlida des de l'inici de la campanya fins el dia 4 de gener del 2015.
 
Les còpies fotogràfiques

Si heu triat l'opció de llibre + còpia fotogràfica podeu escollir entre aquestes cinc que es mostren a continuació. Només cal que a "observacions" indiqueu el número de fotografia que voleu Independentment de la mida que haguéu triat, tindreu una impressió fotogràfica d'alta qualitat amb tintes pigmentades, paper *Quality Art* Gold Cotton Smoth de 330gr. d'Ilford i tractament final amb vernís protector.

1.- Catalunya: el seny, la força, la rauxa


2.- Amunt! Volem la independència


3.- Un clam de 400 kms

 
4.- El futur: dret a decidir


5.- L'anhel que es diu llibertat


Sobre les recompenses

Si l'opció que heu triat no inclou l'enviament podreu recollir les vostres recompenses el dia de la presentació oficial del llibre, en lloc i data encara per determinar (primavera 2015).
Farem una presentació a les quatre capitals catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Aquest dia podrem tots plegats compartir impressions i vivències, també podreu demanar que l'autora us dediqui el llibre i/o la còpia fotogràfica que hàgiu triat. 

Calendari previst

Llançament de la campanya: 4 desembre 2014 al 16 gener 2015
Edició i maquetació: 1 al 31 gener 2015
Configuració del llibre amb textos literaris: 1 al 28 febrer 2015
Proves de color: 1 al 10 de març 2015
Impressió: 10 al 20 de març 2015
Presentació del llibre i llançament: Inicis d'abril 2015
Enviament de recompenses: Mitjans d'abril 2015

+ Info

Twitter projecte: @poblepaisanhel
Twitter autora: @roservilallonga

http://www.totsuma.cat/projecte/1249/2014-un-poble-un-pais-un-anhel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada