divendres, 28 de novembre del 2014

El Gran recapte d'aliments batrà rècords. 28 i 29N


Els quatre bancs d'aliments de Catalunya comencen avui per sisè any el Gran Recapte d'Aliments. Hi treballaran més de 20.000 voluntaris repartits en 2.000 punts de recollida, en supermercats i mercats. L'objectiu d'enguany és superar les 3.600 tones de menjar recollides l'any passat. La iniciativa neix de 'la necessitat d'ajudar la gent que viu en situacions complicades', tal com explica el president del Banc dels Aliments de Barcelona, Eduard Arruga.



Enguany esperen recaptar més de quatre mil tones d'aliments. El nombre de voluntaris ha crescut i els punts de recollida també: si l'any passat n'hi havia 1.900, ara n'hi ha més de 2.000. Arruga, tot i saber que els catalans 'som conscients que cal ajudar la gent', remarca que el principal objectiu del Banc dels Aliments no és quantitatiu sinó qualitatiu: 'La satisfacció d'ajudar els altres és més gran que la xifra que puguem obtenir.'
Els aliments més demanats enguany són la llet, l'oli, les conserves de peix i carn i els productes alimentaris per a nadons. Podeu consultar els punts de recollida aquí i podeu fer una donació on-line clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada