dissabte, 1 de novembre del 2014

Tot a punt pel 9N: Entrevista amb Artur Mas

El president de la Generalitat reacciona a la nova impugnació del 9-N en una entrevista a VilaWeb

Les frases destacades:

"Els catalans tenim la possibilitat de donar una lliçó democràtica en majúscules al govern espanyol, a Europa i al món. Participació i civisme."

"Tenim més de quaranta mil voluntaris apuntats. Tot el dispositiu s'ha activat, centenars i centenars de locals per tot Catalunya, col·laboració de pràcticament tots els ajuntaments del país… Per tant, tot són xifres molt reconfortants des del punt de vista de la mobilització i la preparació logística." 

 "Hi ha molta gent a Catalunya, i moltes associacions, institucions i teixit associatiu que s'han mobilitzat i tenen moltes ganes de participar per decidir el futur polític de Catalunya. Sabem que el dia 9 de novembre, encara que anés molt i molt bé, encara no podem dir que sigui una consulta definitiva. És evident. Ni ho pretenem. Però en el procés de transició nacional, el 9-N és un dia molt especial, escrit amb lletres majúscules. L'hem de saber aprofitar. Encara que el govern espanyol faci de les seves, el procés s'ha activat i acabarà bé el 9 de novembre, amb una alta participació i un gran sentit de civisme."

"Hi ha un abús de poder del govern espanyol. Hem de parlar en aquests termes. No és tan sols que facin el ridícul. Hi ha un abús de poder. Utilitzen el Tribunal Constitucional de manera impròpia."

"No hi ha marge d'error. Hem de poder dir que hi ha hagut una participació alta encara que aquesta consulta no es pugui considerar la definitiva. Però serà just abans de la definitiva."

Vídeo de l'entrevista a Vilaweb

Informació relacionada:

Mas manté el 9N i crida els catalans a participar-hi

1 comentari:

  1. El President Mas avança amb pas decidit fins al final del procés. En aquests moments ens calen polítics amb les idees clares.
    Ho tenim a tocar. Diumenge vinent toca omplir les urnes de paperetes del SÍSÏ

    ResponElimina