dissabte, 25 d’octubre del 2014

CRÒNICA. La Gigaenquesta mobilitza 120 voluntaris a Horta-Guinardó

Voluntaris a la Pl. Alfons X en el moment de registrar-se i recollir el material per fer les enquestes porta a porta 

Aquesta setmana la Gigaenquesta (el porta a porta massiu per escoltar com volem que sigui el nostre país) ha arribat a tots els barris de Barcelona. Aquest dissabte dia 25 d'octubre ha estat el torn del districte d'Horta-Guinardó (Barcelona). Hi han participat una quinzena de caps d'equip i de formadors que han coordinat un total d'uns 120 voluntaris, la majoria associats de l'ANC Horta-Guinardó, Òmnium, així com voluntaris vinguts d'altres districtes de la ciutat.

Les primeres cues han començat de bon matí

L'organització, com és habitual, impecable. Els voluntaris han estat convocats a les 9,30 del matí en tres punts de trobada (Parc del Guinardó, Rambla Carmel-Dante i Pl. Alfons X), però estona abans ja s'han començat a formar les primeres cues per registrar-se, recollir les corresponents carpetes i emprendre la jornada. Els formadors s'han afanyat a donar les indicacions oportunes als enquestadors i a recordar-los que, en aquesta acció, anem a escoltar, no a convèncer, i ho fem amb un qüestinari breu que invita a la reflexió, que es dirigeix especialment als indecisos i que persegueix incrementar la participació el 9N.

Caps d'equip a la Pl. Alfons X

La majoria de voluntaris han tornat contents del resultat i satisfets amb l'experiència. Cal remarcar el respecte que han demostrat tots els veïns sense excepció. Diversos vianants s'han adreçat a les taules dels punts de trobada preguntant on podran anar a votar el 9N. Aquest dimecres 29 ja es podrà consultar el lloc de participació via web, participa2014.cat, al 012 i als ajuntaments.

Els organitzadors preveuen fer noves convocatòries per arribar a la totalitat d'habitatges del districte.

Informació relacionada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada