dijous, 21 d’agost del 2014

L'11S2014 serà la mobilització més massiva de la història del País. Inscriviu-vos hi, Ara És l'Hora!



Fem possible el Referèndum

El cartell fa una crida a dur a terme una gran mobilització durant la Diada per fer "inevitable" la consulta del 9 de novembre. Amb l'eslògan 'Omplim els carrers per omplir les urnes', Ara és l'hora reclama una nova mobilització massiva per demostrar que la consulta es durà a terme.
L'11S2014 serà la mobilització més massiva de la història del País

Les presidentes de l'ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, han reiterat la necessitat que la Via Catalana sigui "la mobilització més massiva de la història del país" i han tornat a subratllar la necessitat que la gent s'inscrigui per possibilitar el mosaic senyera. "Hem de fer un mosaic de 200.000 metres quadrats per demostrar que som capaços d'assolir el que ens proposem", ha afirmat Forcadell.

Voleu la samarreta de l'11S2014?

El preu és de 15€ el lot de samarreta i motxilla. No podem vendre-ho per separat.

Heu de saber que 3€ de cada lot van destinats a sufragar la campanya "Ara és l'hora" que es farà de l'11S al 9N per aconseguir una gran majoria de SÍSÍ.

Per què cal la samarreta (groga o vermella)?

La intenció es traçar la V amb els colors de la senyera, això implica que hi ha d'haver una proporcionalitat entre ambdós colors. Aquest fet està contemplat en la pàgina web de manera que us deixarà triar color de samarreta fins que un d'ells ja s'hagi completat!

El tram corresponent a Horta-Guinardó

Quan ja hageu triat tram (recordeu que ANC d'Horta-Guinardó estarem a Gran Via del tram 51 al 55) i color, podeu fer les vostres comandes a la nostra responsable de marxandatge:

Sílvia Panadés

ESTEM PREPARATS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada