dilluns, 18 d’agost del 2014

ANUNCI. 19A: Assaig de V al barri de Gràcia





L’ANC de Gràcia impulsa un acte unitari el pròxim 19 d’agost, a les 19 hores, en plena Festa Major del barri, amb l’objectiu d’aplegar entitats i ciutadans graciencs i visitants a favor de la consulta del 9 de novembre. L’acte consisteix en la formació d’una “V” humana, amb vèrtex a la plaça Joanic, un braç cap al carrer Escorial i un altre cap a l’avinguda Pi i Margall.
Aquesta “V” del 19A, que serveix d’escalfament de la que es formarà l’Onze de Setembre des de la plaça de les Glòries cap a la Gran Via i la Diagonal, compta amb l’adhesió d’una vintena d’entitats i partits polítics. Entre les primeres, hi ha els Castellers de la Vila de Gràcia, el Centre Artesà Tradicionàrius, el Club Esportiu Europa, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, El Cercle, el Centre Moral, la Federació de Colles de Sant Medir, la Fundació Festa Major de Gràcia, Gràcia amb el Sàhara, els Lluïsos de Gràcia, Òmnium Cultural-Gràcia, l’Orfeó Gracienc, la Plataforma per la Llengua, Sí amb nosaltres, Súmate-Barcelona, el Teatre Corpus i la Unió Excursionista de Catalunya-Gràcia. Pel que fa als partits, s’hi han adherit de moment CDC, ERC, EUiA, ICV, Reagrupament i Solidaritat Catalana.
L’ANC, com a entitat impulsora de l’activitat, hi aporta un centenar de voluntaris, que faran possible que tot surti com s’espera. Per animar la gent del barri a anar fins a la plaça Joanic, hi haurà dues cercaviles musicals, conduïdes per grups d’animació, que arrencaran a les 6 de la tarda, una des de l’estació de metro Fontana i l’altra des de la plaça de la Vila.
Per acabar l’acció, cap a les 19:45 hores, a l’escenari de l’ANC a la plaça Joanic, hi haurà les actuacions musicals de Toni Xuclà – Gemma Humet i Gerard Quintana, i finalment, cap a les 20:30 hores, l’ex-capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, llegirà un manifest unitari, en el qual ciutadans i ciutadanes individualment i entitats gracienques de forma col•lectiva, refermaran el seu suport al procés democràtic engegat pel Parlament de Catalunya per tal que el poble català exerceixi el seu dret a decidir en la consulta del pròxim 9 de novembre. Més tard, a partir de les 22 hores, al mateix escenari, hi actuaran Toni Albà, amb el seu espectacle “Audiència irreal”, i Cris Juanico, l’ex-líder del grup menorquí Ja t’ho diré.
Aquestes activitats tancaran tot un dia d’intensa presència de l’Assemblea Nacional Catalana a la Festa Major de Gràcia 2014, que hauran començat a primera hora amb una matinal dedicada als infants (inflables i actuació de Marc Serrats i Carles Belda) i un vermut popular. Amb tot això, l’Assemblea Territorial de Gràcia de l’ANC pretén repetir l’èxit de les dues jornades reivindicatives i festives que va organitzar durant la Festa Major de 2013, també amb epicentre a la plaça Joanic i amb la cadena humana que va unir les principals places de la vila com a acte més destacat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada