dijous, 10 de juliol del 2014

L'ANC s'adreçarà a Obama i més dirigents internacionals en favor del 9-N


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) es dedicarà en les pròximes setmanes abans de la Diada, a internacionalitzar la idea que els catalans votaran el 9 de novembre. Interpel·larà en aquest sentit un total de 10 dirigents mundials, com el president dels Estats Units, Barack Obama, i el papa Francesc, per difondre la voluntat dels catalans de celebrar la consuta. L'ANC passarà del "volem votar", a un convençut "votarem".

En roda de premsa, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha explicat aquesta tarda que la iniciativa consisteix en el desplegament d'onze mosaïcs amb la cara de cada líder mundial interpel·lat, una per cada cap de setmana. 

El primer mural que es mostrarà és el d'Obama aquest dissabte a Badalona, amb el següent missatge en anglès: "Mr. President, catalans vote freedom #9N2014". La imatge tindrà un gran format, de 15 per 30 metres. 




La resta de dirigents mundials als quals s'adreçarà l'Assemblea són el president de la Comissió Europea, Jean Claude Juncker; el del Parlament Europeu, Martin Schulz; la cancellera alemanya Angela Merkel; el president francès, François Hollande; el primer ministre del Regne Unit, David Cameron; el primer ministre d'Itàlia, Matteo Renzi; el secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon; la presidenta del Brasil, Dilma Rousseff; el papa Francesc; i el primer ministre de Suècia, Fredik Reinfeldt.

Forcadell ha deixat clar que a partir d'ara tot estarà abocat a la consulta del 9 de novembre. també l'Onze de Setembre i la V que es farà a Barcelona. "L'important aquest any no és l'Onze de Setembre, sinó el 9 de novembre", ha afirmat. 

Al costat dels mosaïcs, les assemblees territorials de l'ANC impulsaran aquestes setmanes d'estiu centenars de "V" humanes per escalfar motors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada