dijous, 24 d’abril del 2014

OPINIÓ. Haurem de resistir

"Estic 100% compromès amb el referèndum"

El President Mas va convocar aquest passat Sant Jordi tota la premsa internacional per explicar el procés sobiranista. La convocatòria del referèndum d'autodeterminació pel 9N és irrenunciable i, en paraules del President, un mandat del Parlament.

Mas s'ha proclamat 100% compromès amb el referèndum. És conscient que fàcil no ho serà. Avui mateix, dijous, al Parlament, Mas ha admès que l'Estat espanyol és un oponent "perillós" i contrari a la voluntat del poble català. "L'Estat és l'Estat", ha dit Mas. 

Al nostre favor la premsa internacional, els principals i més influents rotatius internacionals remarquen el compromís del Govern amb el referèndum i no entenen la intransigència de l'Estat espanyol. Vegeu reportatge a Vilaweb.

Una web per fer-nos sentir al món

El Govern dóna un pas més en la internacionalització del procés amb una nova web 'Catalonia Votes'. Per què volem votar i per què hem arribat fins aquí. La web en dóna les raons en diferents llengües i demostra que la societat civil, les organitzacions, la major part dels partits, sindicats... estan a favor de votar i de votar sí+sí. Volem construir un País nou, de tots, per a tots.

Haurem de resistir

Fa cinc dies, la Policia Nacional va agredir brutalment i va vexar ("te vas a enterar, catalán de mierda") un seguidor del Barça que no havia fet res més que passejar-se amb la bandera del nostre País (vegeu notícia); agressió que se suma a moltes altres agressions a catalans per part de la Policia espanyola. I prou que ho veiem, a Espanya aquesta mena d'actes surten gratis. L'Espanya negra, l'Espanya franquista.

Preparem-nos i siguem forts, perquè molt em temo que hi haurà més violència. El barroer intent de vincular l'ANC amb ETA, busca justificar la violència d'Estat sobre el nostre poble. No respondrem a cap provocació, per brutal que sigui. El nostre és un procés pacífic, civil, democràtic, modèlic. El civisme és la nostra força, és el que ens fa indestructibles. La violència és el recurs dels febles i dels qui no tenen arguments. 

Siguem de dretes o d'esquerres, refermem el nostre incondicional suport als nostres representants legítims compromesos amb el referèndum. 

I hem de resistir, sense defallir i fins al final. És la nostra Via.

Salvi Pardàs
ANC Horta-Guinardó


Llegiu tots els articles que hem escrit els companys d'ANC Horta-Guinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada