dissabte, 8 de febrer del 2014

CRÒNICA. Signa un Vot: Els protagonistes d'avui dissabte

ROSA BOVER I FERRAN MILLÀS, incansables en la captura de vots.

[Plaça Maragall, 9-2-2014. HGxI] A les taules fixes de recollida de vots que muntem cada dia de la setmana al Districte, hi ha els companys habituals, però també noves incorporacions. Cada setmana tenim cares noves i això vol dir molt. Vol dir que això no hi ha qui ho aturi!

ALFONS MIRÓ, el somriure és un dels nostres signes distintius.

Hi ha feina important per fer encara. No és fàcil: els indecisos, els dubtosos, els temorencs... Aquell sector de la societat que encara no es defineix. Els hem de guanyar amb l'evidència dels fets.

El nostre moviment per la independència té molts punts a favor:

MIQUEL LÓPEZ, al peu del canó i prenent-se un merescut respir.

Aspirem a una cosa tan legítima com la plenitud nacional i defensem una societat, la nostra, que ha demostrat abastament ser un model de convivència i cohesió. Defensem el poble que hem construït entre tots; els intents de trencar la convivència són i seran inútils.

ROSA BOVER, ALFONS I FERRAN, fent-la petar una estoneta.

Avui ens han insultat al carrer (un energumen que passava en cotxe ens ha donat el bon dia cridant "fills de puta, Catalunya és Espanya"). Contra l'agressió, nosaltres hi oposem el somriure, l'esperit cívic i democràtic, l'optimisme i la conversa tranquil·la... com les que avui hem mantingut amb aquests veïns indecisos, que demanen informació i, com tots, poder viure en un País civilitzat.

EMYR GRUFFYDD, en el seu debut recollint vots.

PILAR TRENCHS, incombustible.

2 comentaris:

  1. En Salvi Pardàs també hi era encara que no surti a la foto, com ell molts companys anònims col·laboren amb el moviment. Pilar

    ResponElimina
  2. Molt bona notícia. Amb tanta gent així aconseguirem la independència.

    ResponElimina