diumenge, 23 de febrer del 2014

CRÒNICA. Intensiu a l'Hospitalet: Participació, responsabilitat i compromís


[Hospitalet del Llobregat, 22-2-2014, HGxI] Cinquanta parades informatives i de recollida de vots de diferents territorials barcelonines hem acudit a la crida dels companys de l'Hospitalet per escampar-nos pels carrers i places d'aquesta ciutat en una altra jornada "intensiva". 

La nostra ha de ser una presència constant, especialment en aquelles zones menys permeables, que són les zones on hi ha més indecisos per acabar de convèncer.



A L'ANC continuem sense parar explicant per què ens convé la independència, sense treva, fins al final. Estem al carrer perquè hi hem de ser, perquè Catalunya només ens té a nosaltres

Som persones que, com diu el company Xavi Reig en el seu recent article, creiem en Catalunya i volem viure en un País millor, més pròsper i més just. Aquest és un assumpte massa important per deixar-lo només als polítics.


Nosaltres no ens quedem a casa mirant com uns quants fan la feina: nosaltres som persones responsables. La nostra obligació, si de veritat creiem en el nostre País, és sortir al carrer, escampar-nos pels carrers i les places dels nostres pobles i ciutats i convidar els nostres conciutadans a participar en aquest gran projecte col·lectiu. 

Construirem la Catalunya del futur només si som capaços de comprometre'ns de debò: generosament, amb ganes, amb il·lusió.


Per la Catalunya que volem, arramanguem-nos tots, tots sense excepció. Des del respecte i des dels alts valors de la democràcia i contra els qui ens neguen el dret a existir com a nació lliure.


Recordem-ho: la nostra territorial està cada dia al carrer. I això només és possible gràcies a persones abnegades i anònimes que no esperen que els esdeveniments passin, sinó que FAN que passin.

Ho fem per amor. Per amor al País i a la nostra gent. Pel benestar dels nostres fills, per justícia.



Treball...


Compromís...


Responsabilitat...




Participació...

I, finalment, la Independència.

Visca Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada