dijous, 11 d’abril del 2013

Crida a exercir la sobirania fiscal

L'ANC engega una campanya a favor de pagar impostos a l'Agència Tributària Catalana


L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat una campanya per potenciar la sobirania fiscal i fomentar el pagament d’impostos a l’Agència Tributària Catalana (ATC), encara que posteriorment aquesta entitat transfereixi el que recapta a l’Agencia Tributaria Española.

El pagament dels impostos a Catalunya és un acte de "dignitat" davant l’espoli fiscal i la manca d’inversions que es produeix a Catalunya que, a més mostra la voluntat dels catalans de poder recaptar i gestionar els propis recursos. Cal promoure la sobirania fiscal per tal d’aplanar el camí davant d’un hipotètic escenari en què es faci un tancament de caixes.

És per això que l’Assemblea ha iniciat una campanya informativa per tal de potenciar aquesta pràctica, explicant quins passos cal seguir en funció de l’impost i per què és necessària. La campanya compta amb diversos actes pel territori, ara que falten pocs dies per tal que els autònoms puguin pagar telemàticament el primer trimestre de l’IRPF; i un cop s’ha obert el període per entregar de la declaració de la renda del 2012.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada