dimecres, 29 d’agost del 2012

Tot a punt per la Marxa cap a la Independència d'Horta Guinardó

Quan llegiu això, al barri ja s'haurà fet l'enganxada dels cartells que anuncien la nostra Marxa, igual que la que han protagonitzat milers de compatriotes a centenars d'indrets del nostre païs al llarg de l'estiu. 


 És el nostre torn.



Horta-Guinardó ha anat participant tot l'estiu en les diferents marxes organitzades a Barcelona i és ara quan ens toca a nosaltres ser-ne els protagonistes: el dia 4 de Setembre, la Regidora del Districte d'Horta-Guinardó, la I·lustríssima Sra. Francina Vila Valls, ens rebrà a la Seu del Districte. 

Aquest és un acte molt important ja que l'organitzem nosaltres i té el valor que l'Ajuntament de Barcelona rep oficialment la Marxa cap a la Independència al nostre districte. Podeu veure l'esdeveniment a Facebook.

L'acte consisteix en una marxa prèvia per fer-nos visibles al carrer i arribar a peu fins a la Seu del Districte. 

• Punt de trobada i inici a 2/4 de 7 del vespre. Jardins del Príncep de Girona, carrer de Lepant, 378 

• Itinerari de la Marxa: Marina - Taxdirt - Sardenya - Pi i Margall - Pl. Alfons X - Seu del Districte d’Horta-Guinardó 

• Rebuda de la Marxa a la seu del Districte a 2/4 de 8 del vespre 



Mostra un mapa més gran


És molt important que hi siguem tots/es nosaltres i també totes aquelles persones a qui pugueu convocar: família, amics, coneguts, saludats... Amb tots els mitjans de què disposem, us demanem que en feu la màxima difusió. 

Per altra banda cal que anem animant i convencent a tothom que l'11 de setembre vingui a la manifestació de Barcelona. Us recordem que la vigília al vespre (10 Set.) participarem en una Marxa de torxes que comença a Sants i que promet ser magnífica. 



No cal dir que suposem que ja heu posat la senyera o l'estelada al balcó. Encara se n'han de veure moltes més. Si en necessiteu poseu-vos en contacte amb nosaltres i us les podem proporcionar.

S'acosten dies molt importants per al nostre país i cal que estiguem actius, disposats a arremangar-nos per fer feina i, mai més ben dit, en Marxa. 


No ens aturarem fins aconseguir la independència i el nostre propi Estat, sempre endavant fins a la victòria final! 

Secretariat Territorial d'Horta-Guinardó per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada