dissabte, 2 de març del 2019

Els Sindicats: eines de país

El 6 de març vinent, els funcionaris de la Generalitat (personal administratiu i tècnic, bombers i agents rurals) estan cridats a les urnes per decidir els seus representants sindicals. Això implica que poden votar al voltant de 30.000 treballadors públics.


L’Assemblea considera que aquestes eleccions, conjuntament amb les altres conteses que arribaran, són molt importants per tal que l’independentisme sigui present arreu. Per això us animem a fer-ho per opcions compromeses amb el país. El vot serà presencial, així que cal que tothom es mobilitzi.
És important tenir un sindicalisme que defensi les institucions públiques, s’oposi fermament a les retallades de serveis públics i que defensi sense embuts els drets i llibertats. Així mateix, ens cal un sindicalisme que estigui al costat de les nostres institucions. Gràcies al compromís de molts treballadors públics, exemplificat a través de les ADIC (
Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes), es van poder preservar els organismes públics durant els llargs mesos del 155.

L’octubre del 2017 ens va deixar un aprenentatge clar: hem de tenir representació independentista a tot arreu per tal de ser lleials a la voluntat del poble de Catalunya.

Entre tots, fem dels sindicats una eina de país.
#CapALaIndependència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada