dimecres, 29 de juny del 2016

OPINIÓ: 'Catalunya dividida?', per Alfons Carreras



Les accions del Sr. Fernández Díaz utilitzant els aparells de l'Estat per fabricar calúmnies contra els adversaris polítics amb la intenció de crear divisions en la societat catalana es poden classificar de "terrorisme d’estat" i crec que són tan greus que haurien de portar-lo davant d’un tribunal per ser jutjat.

Mai més, mai més 
ens torni a dir que el desig 
de llibertat i justícia 
expressat pacíficament i 
democràticament ens divideix

La calúmnia, acusacions falses fetes a consciència, colpegen i debiliten la confiança entre persones fins al punt d’acabar destruint la convivència. Això és exactament el que pretenia fer el Sr. Fernández Díaz, ministre de l'interior del Govern d’Espanya. Ell mateix, mentrestant, ens deia que el sobiranisme dividia la societat catalana, especialment en els dies d’àpats nadalencs. Quanta falsedat i hipocresia contenien aquelles paraules! Mai més, mai més ens torni a dir que el desig de llibertat i justícia expressat pacíficament i democràticament ens divideix

Les diferències de pensament es resolen amb diàleg i a les urnes. Combatre-les des de la foscor i les maquinacions ocultes és pura corrupció intel·lectual.

Alfons Carreras
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada