dijous, 15 de gener del 2015

CRÒNICA. Assemblea General d'ANC Horta-Guinardó (14-1-2015)

Amb prop de 90 assistents, avui (14-1-2015) s'ha celebrat l'assemblea general de l'ANC Horta-Guinardó amb l'ordre del dia següent:

- Situació de l'ANC Horta-Guinardó
- Conclusions Secretariat Nacional 10 de gener
- Nou Pla d'Acció de l'ANC
- Activitats concretes per les properes setmanes
- Precs i preguntes

Coses destacades:

  • Es manifesta un cert desacord per la gestió de la darrera consulta a les Assemblees Territorials i s'ha acordat fer-ho saber al Secretariat Nacional.
  • Descripció amb projecció de diapositives (veure la presentació) de les noves propostes per a les properes actuacions.
  • Interrupció de l'assemblea per escoltar la compareixença del President (anunci de plebiscitàries pel 27 de setembre de 2015). Un mòbil captura l'àudio i amb el micro s'amplifica a la sala (veure imatge al flickr)
  • A precs i preguntes surten multitud de temes de debat que acaben ràpid donada l'hora.

Al flickr hi tenim un àlbum amb tres imatges.

2 comentaris:

  1. Crec que el funcionament de l'ANC s'ha de modificar.
    El secretariat nacional va a la seva bola, sense la participació efectiva de les territorial i sense donar explicacions de res. Ja seria hora que fes un rendiment de comptes de les decisions i accions desenvolupades des de l'oposició del estat espanyol a la primera convocatòria del 9N. Més tenint present la manipulació que va fer el secretariat nacional donant suport a la proposta de Mas de llista única

    ResponElimina
  2. La batalla per la independència necessita d'una nova empenta. La projecció social és essencial i no és creible amb polítiques neoliberals. Cal que l'ANC s'oblidi de les banderes i recuperi l'exigència social. Sinó al setembre no hi haurà majoria independentista.
    Escòcia es va perdre pel vot de la por, però varen fregar l'èxit per l'opció social que representa els independentistes escocesos. Val la pena escoltar a Luis Cabrera y a Reyes de Súmate.
    Cal que ens oblidem de la identitat i centrem el discurs i les accions en el camp social, en aquest camp la política governamantal pot ser un greu inconvenient

    ResponElimina