dijous, 9 de maig del 2013

El comentari periòdic del Secretariat Territorial


SEGUIM LLUITANT…

Companys i companyes d’Horta–Guinardó per la Independència,

Avui aprofito per darrer cop aquesta finestra que és el comentari periòdic del Secretariat Territorial perquè ja no sóc el coordinador de la nostra Assemblea Territorial. He presentat la meva renúncia per motius personals, m’ha substituït en Josep Sindreu i jo properament m’integraré a l’Assemblea Territorial de Nou Barris per la Independència.

Així que, malgrat que ja no pertanyo al Secretariat Territorial, deixeu-me aprofitar per dir-vos el següent. Sou una Assemblea Territorial en marxa, amb un nombre de socis i activistes suficient per assegurar que al Districte el suport a la independència serà majoritari, arribat el moment decisiu. Teniu una presència constant al carrer i el Secretariat Territorial té molt clares les línies de treball en les quals cal incidir per anar difonent el missatge de l’ANC. No dubteu que en el moment clau molts altres veïns s’afegiran a la mobilització per la independència, tal i com va passar el 10A amb la Consulta per la Independència.



No és fàcil fer la feina que fem, sovint no és agradable. A mi m’ha tocat fer moltes reunions i escriure força, i no m’he pogut dedicar gaire a estar al carrer en contacte amb la gent. Altres companys i companyes van literalment desbordats amb la feina que fan, sovint no arribem a fer tot el que voldríem, deixem d’estar moltes hores amb les nostres famílies i aleshores és fàcil que sorgeixin tensions. És normal. Però de manera indiscutible, haver estat a Horta-Guinardó per la Independència és una de les experiències més agradables i potents que mai he viscut. Tots en gaudim, de la tasca que fem a la nostra Assemblea Nacional Catalana. Potser d’aquí un temps, no gaire, direm “Ostres! que bé que estàvem tots junts a l’ANC quan lluitàvem contra l’Estat Espanyol per ser independents!”

"Haver estat a Horta-Guinardó 
per la Independència 
és una de les experiències més 
agradables i potents que mai he viscut"

Horta-Guinardó per la Independència: no afluixeu! Malgrat les dificultats internes i externes que patim i patirem a l’ANC, tinc claríssim que gràcies a gent com vosaltres aconseguirem l’objectiu de deixar als nostres fills un país lliure i sencer i una societat més justa.

A reveure!, ens veiem al carrer, en qualsevol guingueta!

Cordialment,

Francesc Quintana Rubio

2 comentaris:

  1. Gràcies per tot, company. Ens retrobem en la lluita diària per contribuir a fer d'aquest país nostre, un país normal.

    ResponElimina
  2. Company. agraïr-te el teu temps i esforç en la lluita comuna.
    Ens retrobarem segur en aquest camí.

    Salut i Independència

    ResponElimina