divendres, 9 de novembre del 2012

Donar a conèixer per què Catalunya necessita un estat propi

Avui m'he estrenat repartint "flyers" amb els companys i companyes de l'Assemblea Nacional Catalana per donar a conèixer entre la gent d'Horta-Guinardó per què Catalunya necessita un estat propi. Em feia la impressió que els ciutadans saturats com estan de tota mena d'informació tindrien una actitud esquerpa, esmunyedissa i, en definitiva, hostil. I encara més pel fet de tractar-se de la independència de Catalunya.

La manifestació de l'11 de setembre d'aquest any, però, va marcar un abans i un després pel poble de Catalunya: ara qui més qui menys ja sap sobre què li parles quan ho fas d'independència, aquesta paraula que fins ara feia tanta por. M'ha agradat veure que malgrat les reticències d'algunes persones la, diguem-ne, curiositat  de la majoria per conèixer les nostres raons per tenir un estat propi hi era. Aquest apropament informat, raonat i de missatge concís a la gent de, ben segur, donarà fruits i més en un moment que ens sobren raons d'índole econòmica, social, polítiques, culturals i ètiques per dir: Volem un estat propi per Catalunya.

Penseu també que a Catalunya necessitem un estat propi, parleu-ne amb la família, els amics, companys de feina, els veïns o feu com jo he fet avui: veniu a l'ANC i col·laboreu repartint "flyers" o bé informant a tothom que ho vulgui des d'una guingueta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada