dilluns, 2 de juliol del 2012

Horta-Guinardó, presents a la Marxa per la Independència


Una concentració als Camps Elisis, amb prop de 3.000 assistents arribats d'arreu del país, és el tret de sortida de la Marxa per la Independència (vegeu-ne el recorregut del programa) a la Seu Vella de Lleida.

A l'acte hi han intervingut Lluís Llach, Xavier Rubert de Ventós, Josep Vallverdú, Ferran Requejo, Joan Tardà, entre molts d'altres, i també hi ha donat el seu suport Pep Guardiola

L'Assemblea farà més d'un centenar d'accions arreu del país fins a l'11 de setembre, amb una manifestació a Barcelona amb el lema "Catalunya, proper estat d'Europa"



LA MARXA cap a la independència. Programa núm. 1 (20-06-2012) from CAL d'Esplugues on Vimeo.

L'objectiu de la mobilització és assolir a curt termini la independència de Catalunya. Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha instat al govern a "apostar clarament per la independència sense entretenir-se amb el pacte fiscal".

Recordem que l'ANC es va constituir el passat mes de març davant 5.000 associats amb l'aprovació del seu full de ruta. L'ANC va rebutjar, llavors, presentar-se a qualsevol convocatòria electoral, ja que desitgem mantenir-nos com a actors aliens a la política de partits.

Des de la societat civil, demanem al Govern de Catalunya que faci el pas definitiu per proclamar l'Estat propi.

Una bona colla de l'Assemblea local, associats, familiars i amics del barri hi vam ser presents.

El Punt-Avui
Fotos (Nacio Digital)
La Vanguardia
Vilaweb 
324.cat / 324.cat (vídeo)
Vídeo-reportatge (ANC)

1 comentari:

  1. Per als vaïns d'Horta-Guinardó i tot Barcelona: la propera cita de la Marxa és a Ciutat Vella, 8 de juliol, "Dóna la cara per la Independència". Hi serem.
    Aquí tots els actes del País: http://marxa.assemblea.cat/?q=actes-regions%2F1

    ResponElimina