divendres, 11 de maig del 2018

OPINIÓ: "El Sr. Millo adoctrina", per Alfons Carreras

Les aparicions del Sr. Millo als mitjans de comunicació són un clar exemple de com és l’autèntic adoctrinament. Ell no es limita a separar el bé del mal o a assenyalar els dolents i els bons sinó que per fer efectives les seves recomanacions de com hem de comportar-nos els dolents utilitza l’amenaça i dictamina quina ha de ser la penitència (denuncia per delicte d’odi i presó). 

Tot això em recorda l’adoctrinament que vàrem patir els que tenim una certa edat. El professor amb el regle a la mà renyant-nos i imposant càstigs que podien molt ben bé arribar a ésser físics.

L’adoctrinament és ensenyament sota coacció o amenaça. L’ensenyament amb llibertat és educació. Però el delegat del govern té rovellada la paraula llibertat. Potser se sent cofoi de poder sortir al faristol i alliçonar-nos amb amenaces, adoctrinar-nos, protegit pel poder que li atorga un estat violent i repressor. 


El Sr. Millo ha voltat molt buscant un lloc de treball dins de la política fins que ha caigut en mans del partit més corrupte de l’Estat i potser es pensa que quan tot estigui en ordre, el seu ordre, el retribuiran amb un lloc plàcid i ben pagat. 

Però és català, gironí i en el passat va formar part d’un partit polític nacionalista català on des de segona fila aplaudia rabiosament al seu líder, el Sr. Artur Mas, o sigui el dimoni amb cua. No li ho perdonaran.

Alfons Carreras
HGxInd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada